Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Optiek Terhorst

voor deskundig advies en de juiste oogzorgSchoolstraat 142
2251BK Voorschoten

Telefoon:

071-5615065

E-mail:

Website:

http://www.optiekterhorst.nl

KvK:

28066141


Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00
Woensdag: 9.00 - 18.00
Donderdag: 9.00 - 18.00
Vrijdag: 9.00 - 20.00
Zaterdag: 9.00 - 17.00

Specialiteiten:
Brillen, zonnebrillen, contactlenzen, oogmeting en optometrie

Bedrijfsomschrijving:
Optiek Terhorst biedt specialistische oogzorg in combinatie met een uitgebreide collectie mooie en kwalitatief hoogwaardige producten. In de winkel zijn opticiens en contactlensspecialisten werkzaam alsmede een optometrist.

Optiek Terhorst beschikt over geavanceerde apparatuur om diverse oogmetingen en onderzoeken te kunnen verrichten. Voor deskundig advies en de juiste oogzorg bent u dus aan het juiste adres.

Maak snel een afspraak of kom langs voor meer informatie. Optiek Terhorst is u graag van dienst!

Foto's


Bedrijfsfoto Optiek Terhorst

Social Media

Optiek Terhorst heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Mijn ervaring: ben daar zo'n 3 x langs geweest voor het bekijken en selecteren van monturen. Bij de laatste keer nam ik mijn moeder mee om mij te helpen bij het uitzoeken van een passende bril. Ik had al een selectie gemaakt. Bij binnenkomst ging het als volgt. Goedemiddag, kunnen we u helpen? (ik) Nee hoor, alleen even kijken. Ik heb al een selectie gemaakt die ik even wil laten zien. Gek genoeg kwam die man toch naar ons toe. Om het volgende te zeggen: het is niet de bedoeling dat je hier zo vaak komt kijken (in die trant). We kunnen je niet helpen als je zo vaak (3x dus) komt (had dat ook totaal niet nodig). Het is geen kijkwinkel. Het heeft geen zin om je een half uur te helpen. Met andere woorden: je levert ons niks op.
door: Anonieme op 28/2/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.